Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<strong>CSOMAGOD 2 MUNKANAPON BELÜL MEGÉRKEZIK HOZZÁD!</strong> CSOMAGOD 2 MUNKANAPON BELÜL MEGÉRKEZIK HOZZÁD!
<strong>Veled vagyunk!</strong> Veled vagyunk!
<strong>100%GLUTÉN ÉS GABONAMENTES!</strong> 100%GLUTÉN ÉS GABONAMENTES!
<strong>Tested lelked boldoggá tesszük!</strong> Tested lelked boldoggá tesszük!
<strong>Ingyenes szállítás 25.000Ft felett</strong> Ingyenes szállítás 25.000Ft felett

Vastag tésztás pizza recept (Bányi Kriszta)

TikTok VIDEO

Élvezd a gluténmentes gasztronómiai élményt ezzel a vastag tésztás pizzarecepttel! Az egészséges alapanyagok és a könnyű elkészítés garantálják a kulináris örömöt. Készítsd el otthon és élvezd a ropogós és laktató gluténmentes pizzát!


 

HOZZÁVALÓK

2 tojás

2 dl víz 

1 csomag porélesztő

80g Magic Mix 

30 g vaj vagy bármilyen zsiradék

ELKÉSZÍTÉS

A nedves hozzávalókat alaposan összekeverjük kézi habverővel vagy villával, majd hozzáadjuk a száraz hozzávalókat és a végén a Magic Mix keveréket. Gyors mozdulatokkal szilikon lapáttal/villával összedolgozzuk a tésztát. Egy ragacsos állagú tésztát fogunk kapni, amit az airfryerbe egy sütőpapíron elegyengetünk. 70 fokon 10 percig kelesztjük. Ezután a tésztát elősütjük 185 fokon 3-3 percig elősütjük. Miután rárakjuk a kívánt feltéteket, 190 fokon 6 percig sütjük.

 

Pihentetjük ennyi percig: 10 perc 70 fokon
Sütési idő: elősütés 3-3 perc oldalanként majd 6 perc 

Előmelegített sütőben:   

Sütési hőfok: 190 fok 

Airfryerben 

Tartalomhoz tartozó címkék: Gluténmentes Gabonamentes
Az oldal tetejére